Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Korunması Hakkında Aydınlatma Metni

İSOBİL BİLGİSAYAR VE İNTERNET HİZ.TİC.LTD.ŞTİ. (“İSOBİL”) olarak 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu(KVKK) ve ilgili diğer mevzuat kapsamında elde edilen kişisel verileriniz, kanunda tanımlanan veri sorumlusu sıfatıyla korumamız altındadır.


İSOBİL olarak; tarafınıza hizmet sağlamak amacıyla yapmış olduğumuz görüşmeler veya işbirliği kapsamında temin edilmesi muhtemel, ad soyad, nüfus cüzdanı, ehliyet suretleri, doğum yeri ve tarih bilgisi, adres, telefon numarası, e-posta adresi, banka ve kredi kartı hesap bilgileri, özgeçmiş, fotoğraf, güvenlik kamerası kayıtları, ziyaretçi defterine geçen kayıt ve bilgiler ve bunlarla sınırlı olmamak ve fakat kişisel veri tanımına giren her türlü verinin aşağıdaki koşullar ve kapsamda İSOBİL tarafından toplanmakta, kullanmakta, korunmakta, işlenmekte, muhafaza edilmekte, paylaşılmakta, silinmekte ve imha edilmektedir.


KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENME AMAÇLARI


Kişisel verileriniz İSOBİL tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden ilgili kişileri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimlerimiz tarafından yapılması ve ilgili iş süreçlerinin yürütülmesi, ürün ve/veya Hizmetlerin kullanılması ve satış süreçlerinin planlanması ve icrası, operasyon süreçlerinin planlanması ve icrası, satış sonrası destek hizmetleri aktivitelerinin planlanması ve/veya icrası, iş ortakları ve/veya tedarikçilerle olan ilişkilerin yönetimi, verilerin doğru ve güncel olmasının sağlanması ve sunulmakta olan hizmetlerin tedarikinde sürekliliğin sağlanması, ziyaretçi kayıtlarının oluşturulması ve takibi, İSOBİL’in ve İSOBİL ile iş ilişkisi içerisinde olan ilgili kişilerin hukuki, teknik ve ticari-iş güvenliğinin temin edilmesi amacıyla, tarafınıza sağlanan hizmetlere ilişkin işlem ve işlerin yürütümü, sözleşmesel edimin gereği gibi ifade edilebilmesi, hizmet kalitesi vb hususların takibi amacıyla,


İnsan kaynakları, finansal ve muhasebesel kayıtların tutulması amacıyla, İzinli Kullanıcı Veri Tabanı Kayıt ve Elektronik Ticari İleti İzin Metnini kabul etmişseniz İSOBİL ve İş Ortaklarının kampanya, promosyon ve benzeri pazarlama faaliyetleri kapsamında,


Bilgi Teknolojileri İletişim Kurumu’na düzenli olarak ilgili mevzuat gereği yapılan bilgilendirme yükümlülüğü kapsamında, İlgili Kamu Kurum ve Kuruluşları, Noterlik, Mahkeme ve Savcılıklar’a bildirim zorunluluğu ve İSOBİL’in hukuken haklarını korumak amacıyla her türlü yasal merci nezdinde yükümlülüklerin yerine getirilmesi amacıyla KVKK’nun 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçlar kapsamında işlenecektir.


KİŞİSEL VERİLERİN KİMLEREVE HANGİ AMAÇLARLA AKTARILABİLECEĞİ


Kişisel verileriniz; İSOBİL’in ticari olarak varlığını sürdürebilmesi ve yukarıda belirtilen amaçların gerçekleştirilmesi amacıyla ve bununla sınırlı olmak üzere;


Grup şirketleri ve iştiraklarle, şirket hissedarlarımızla ve şirketimiz avukatlarıyla, bağımsız denetçilerle, danışmanlarla, bankalarla, arşivleme ve faturalama şirketleriyle, iş sağlığı ve güvenliği uzmanlarıyla, ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile, İzinli Kullanıcı Veri Tabanı Kayıt ve Elektronik Ticari İleti İzin Metnini kabul etmişseniz İSOBİL ve İş Ortaklarının kampanya, promosyon ve benzeri pazarlama faaliyetleri kapsamında yurtiçinde ve yurtdışındaki İş Ortakları ile KVKK’nun 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde üçüncü kişilerle paylaşılacaktır.


KİŞİSEL VERİ TOPLAMANIN YÖNTEMİ VE HUKUKİ SEBEBİ


Kişisel verileriniz, İSOBİL olarak sunduğumuz hizmetlerin belirlenen yasal çerçevede sunulabilmesi ve bu kapsamda sözleşme ve ilgili mevzuattan doğan yükümlülüklerin eksiksiz ve doğru bir şekilde yerine getirebilmesi, sözleşmenin kurulabilmesi ve  ifası amacıyla her türlü sözlü, yazılı ya da elektronik ortamda, yukarıda yer verilen amaçlar doğrultusunda hukuki sebeplerle ve ilgili mevzuat kapsamında bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla toplanabilemektedir. Bu hukuki sebeple toplanan kişisel verileriniz KVKK’nun 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları kapsamında bu metnin A ve B maddelerinde belirtilen amaçlarla da işlenebilmekte ve aktarılabilmektedir.


KİŞİSEL VERİ SAHİBİ İLGİLİ KİŞİ OLARAK 6698 SAYILI KVKK KAPSAMINDA HAKLARINIZ


6698 sayılı KVKK’nın 11. Maddesi kapsamında herkes veri sorumlusu sıfayı ile İSOBİL’e aşağıdaki hususlarda başvurma hakkına sahiptir:


  1. Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  2. Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  3. Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  4. Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  5. Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
  6. 6698 sayılı KVKK’nun 7. maddesi uyarınca, bu Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel veriler resen veya ilgili kişinin talebi üzerine öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  7. 5. ve 6. Maddeler kapsamında bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  8. İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  9. Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme.


İLGİLİ KİŞİNİN HAKLARINI KULLANMA YÖNTEMİ


Kişisel veri sahibi “İlgili Kişi”, D bendinde yer verilen haklarını ve taleplerini İSOBİL’e bildirebilecektir. Bu kapsamda ilgili kişi 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu madde 11 uyarınca sahip olduğu diğer tüm haklarını kullanmak amacıyla,


  • Başvuru sahibinin şahsen başvurusu ile,
  • İmza beyannamesi eklenerek posta yoluyla,
  • Noter vasıtasıyla,
  • Başvuru sahibinin adına tanımlı güvenli elektronik imza ile imzalanarak aşağıda belirtilen KEP adresine göndererek,
  • kimliğini ve ilgisini ispatlamak suretiyle başvurabilir.


Başvuru talebin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandırılacaktır.  Ancak, işlemin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi hâlinde, Kurulca belirlenen tarifedeki ücret alınabilir. Başvuru formu ve iletişim bilgilerine www.isobil.com.tr adresinden erişebilirsiniz.



Başvuru Formu Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası Çerez Politikası

Ücretsiz Hesap Taşıma

Daha önce çalıştığınız firmanız hizmetinden memnun değilseniz ya da daha uygun fiyata toplu sms almak istiyorsanız hesabınızı sizin adınıza ücretsiz taşıyoruz. Veri kaybı olmaması için titizlikle çalışıyoruz üstelik güvenlik ve gizliliğe son derece önem veriyoruz.

Online Kredi İadesi

Gönderdiğiniz toplu smsler, karşı tarafın telefonu kapalı olması ve ya şebekenin çekmemesi nedeniyle hataya düşen ve ulaşmayan mesajlarınızın kredisini anında hesabınıza geri yükler.

Online Raporlama

İSOBİL Güçlü Raporlama sistemi, anlık çalışır ve mesaj gönderimlerinizin başladığı andan itibaren sonuçları ekranınıza yansıtır. Böylece mesajınızın ulaştığı ve ulaşmadığı kişileri, saat-tarih-ulaşmama sebepleri gibi kriterleri de size belirterek sunar.

Kara Liste Filtresi

Geliştirilmiş kara liste sistemi sayesinde mesajlarınız istemediğiniz kişilere ya da sizden mesaj almak istemeyenlere hiçbir şekilde mesaj ulaşmaz.

Online Excel Aktarımı

Excel’den kolay aktarım modülü sayesinde Excel 97-2003 ve Excel 2007-2010 dosyalarınızı birkaç saniye içerisinde kolayca rehberinize aktarabilirsiniz. Ve dilediğiniz kadar grup oluşturabilirsiniz.

Bulut Panel

İnternete bağlı olduğunuz her cihazdan kolayca sms panelinize giriş yapabilir, toplu sms gönderebilir ve göndermiş olduğunuz mesajların raporlarını anlık sorgulayabilirsiniz.

7/24 Müşteri Desteği

Sorunsuz ve Hızlı bir şekilde hizmet sunmayı amaçlayan İSOBİL olarak takıldığınız bir anda müşteri temsilcilerimiz size yardımcı olmak için sadece birkaç tık uzağınızda hazır! İster biz sizi arayalım ister siz bizi arayın.

Çok Hızlı Gönderim

Gelişmiş altyapımız ve operatörler ile doğrudan olan ara bağlantımız sayesinde göndereceğiniz mesajlar birkaç saniye içerisinde ulaşır. Mesajlarınızı gönderin ve arkanıza yaslanın.

Online Alışveriş

Online alışveriş sistemimiz ile web sitemiz üzerinden güvenli ve hızlı bir şekilde toplu sms paketlerimizden istediğiniz alımı gerçekleştirebilirsiniz.

SMS Mobil Uygulaması

İSOBİL Mobil Uygulaması ile çok daha hızlı bir şekilde kontrol panelinize erişip, gruplarınıza mesaj gönderebilirsiniz. Kısacası işlerinizi daha da hızlandırmak için mobil uygulamanız hazır.

Hitaplı Mesaj Gönderimi

Müşterilerinize, üyelerinize veya kullanıcılarınıza gelişmiş sms panelimiz sayesinde kişilerinizi kendi adına ve soyadına özel mesaj gönderebilmenizi sağlıyoruz. Üstelik hiçbir fiyat farkı olamadan bu hizmeti sunuyoruz.

Şifre İşlemleri

Gizliliğe son derece önem veren bir kurum olarak şifrelerinizi istediğiniz zaman istediğiniz şekilde değiştirebileceğiniz bir panel sunuyoruz. Teknoloji dünyasının içerisinde olduğumuz için kullandığınız tüm şifrelerinizi sık sık değiştirmenizi öneriyoruz.

İleri Tarihli Gönderim

Güçlü Kontrol Panelimiz ile mesaj atmak için devamlı sisteme giriş yaparak vakit kaybetmeyin. Sisteme bir kez giriş yapıp 1 haftalık, 1 aylık, 1 senelik belirlediniz mesajlarınızı ileri tarihe ayarlarsanız sistemimiz otomatik olarak o gün ve saatte mesajı gönderecektir.

Otomatik Kredi Hatırlatması

Kaç kredinizin kaldığını otomatik kredi hatırlatması sistemimiz ile belirlediğiniz kredi adedinden aşağıya düştüğünüzde cep telefonunuza anında mesaj olarak iletiyoruz. İnsanlık hali unutabilirsiniz.

Hazır Mesaj Oluşturma

Hazır Mesaj Oluşturma sistemimiz ile her seferinde aynı mesajı yazmanıza gerek kalmıyor. Bir kere mesajınızı hazırlıyorsunuz ve istediğiniz zaman hazırladığınız mesajı tekrar tekrar gönderebilme imkânı sağlıyoruz